Koko vehnäjauhon erittely:
Kosteus..............................11-11.5 %
Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max
Veden imeytyminen..............70 % ja yli
Gluteeni...............................9-10 %
Raakakuitu..........................2.3-2.5 %
Alkoholi happamuus..............0.08 % max
Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max
Proteiini...............................11-12 %
Hiilihydraatit......................73.0 g
Rasvat..................................1.70 g
Kuidut...................................11.0 g
Mineraalit..............................1.80 g
Kotileivontaan, hienostuneiden kakkujen valmistamiseen konditorioissa sekä herkullisten jälkiruokien tekemiseen ravintoloissa tarvitaan hyvää jauhoa. Ruis-, vehnä-, ohra- ja hirssijauhot sopivat sekä makeiden että suolaisten ruokien valmistukseen. Siksi elintarviketukkumme valikoimasta löydät monia erilaisia jauhotuotteita, jotka ovat yksi tärkeimmistä keittiöaineksista.